PREDSTAVLJAMO

O nama

Već 20 godina PROFACO je jedini zvanični zastupnik multinacionalne kompanije ELF, a od 2000 godine Total.
PROFACO D.O.O. iz Beograda, Bulevar Mihaila Pupina 10z/IV, je osnovano krajem 1989. godine kao mešovito preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu.

Svo vreme, Profaco se trudi da prenese visoko profesionalni način poslovanja svog principala.

ELF je stara, renomirana kompanija osnovana daleke 1939. godine. Kroz dugu istoriju ELF se razvijao i transformisao da bi danas na tržištu poslovao kroz grupaciju Total.

Na tržištu maziva ELF je bio jedan od glavnih igrača od samog početka. Divizija «Elf lubrificanti» je osnovana  1983. i vrlo brzo je postala svetska kompanija za proizvodnju ulja i maziva za vozila, motore, transport, poljoprivredu, građevinarstvo, brodove i industriju. Inovacije u oblati tehnologije i proizvoda su uvek bile prioritet ELF-ove politike. Dovoljan je samo jedan pogled na rezultate u moto sportu i internacionalnom biznisu brodskog transporta da bi se uverili u vrhunski kvalitet ELFa. Svaki čovek zna da jedan uspeh može poticati od čistog slučaja, dva uzastopna uspeha mogu poticati od sreće, ali šta reći za 134 pobede u Grand Pri Formule I i 15 titula šampiona sveta. Za to je očigledno potrebno mnogo više od čistog slučaja ili sreće, a to je upravo postigao ELF.

Najbolju saradnju Elf i Reanult su ostvarili u oblasti razvoja optimalnih kvaliteta maziva i goriva, a kruna te saradnje je RenoElf sportski auto trkački tim.

Novosti

Tečnost za pranje šoferšajbne
29.08.2014.RSS
Tečnost za pranje šoferšajbne

Tečnost za pranje šoferšajbne...

detaljno


  • ONLINE SHOP    E-mail lista